Tetteh gaat in beroep tegen de straf voor uitsluiting in derby, zal ze in Pilsen zijn?

Sparta hoopt een van haar belangrijkste spelers beschikbaar te hebben voor de komende hit. Het wacht nu op de beslissing van de beroeps- en toetsingscommissie.

Dit kan het beroep van Tetteh toestaan ​​of hem afwijzen en, indien nodig, zijn straf verhogen. tijdens volgende week. In dat geval pariuri online zou Tetteh op zondag kunnen spelen.

Het zou tenslotte geen uitzonderlijke procedure zijn.

Vorig seizoen maakte de kamer van beroep het ook mogelijk voor Simon Simon van Olomouc om tegen Sparta te vechten, wat hij vervolgens hielp te verslaan (1: 0). voor één wedstrijd voor uitsluiting in de wedstrijd in Liberec.De beroeps- en auditcommissie schorst hem na zijn bezwaar om de zaak tijdens de volgende vergadering te bespreken, en de Falta kan spelen. beslissing van de rechter in de rechtbank, en bevestigde het oorspronkelijke vonnis van de disciplinaire. Falta diende vervolgens zijn straf uit in het volgende duel met Zlín.

Tetteh maakte woensdag de eerste helft van de twee-match penalty in Jihlava. Hij beukt voor een fout in derby bij de glorie van Hovorka. De rechter Miroslav Zelinka gaf hem een ​​rode kaart, hoewel hij oorspronkelijk alleen geel in zijn hand hield en waarschijnlijk van gedachten veranderde, zelfs na een snelle communicatie met de vierde scheidsrechter.

Tetteh ging in 81.Het ene moment in een duel met een hoge intensiteit, maar hij sloeg niet hard, hij struikelde over zijn benen.

De commissie keek ook naar het slechte gedrag van Tetteh. Op de tweede dag na de derby in de O 2 tv-talkshow zei Slávista case de pariuri licentiate in Romania Vladimír Coufal dat Tetteh op Souček spuugde, die zich over hem boog en hem vervloekte.

Tetteh weigerde. , de tv-opnamen hebben het incident niet vastgelegd. Later publiceerde de Slavische baas Jaroslav Tvrdík echter een video van de teambank op sociale netwerken, die de versie van Coufal suggereert. Het is echter niet beslissend dat de commissie een procedure zou kunnen starten.

Mai mult: https://case-pariurilor.org