“Slutsky on uusi Ranieri

“Slutsky on uusi Ranieri”. Miten venäläinen valmentaja teki debyyttinsä Englannissa
Leonid Slutsky jo ensimmäisessä ottelussa yllätti jalkapallon kotimaa.

Venäjä odotti häntä sankarilta. Leonid Slutsky alkoi MM-kisoissa, kuten Premier-liigassa. Täynnä seisoja ja näyttely Sky Sports -elokuvissa. Slutsky ei varmasti häpeä itseään. Älä menetä kaksintaistelua Steve Bruce – se on paljon arvoinen.

Englannin kalenteri laittoi sian Slutskille betsson bonus. “Hull” ensimmäisellä kierroksella sijoittui kauden pääilmiöön ja jopa pois. “Aston Villa” keräsi jännittävää yritystä, joka ei eksy Premier-liigassa. John Terry puolustuksessa, Gabriel Agbonlahor hyökkäyksessä ja lähes kaikki joukkueessa pelaajat, joilla on kokemusta korkeimmalla tasolla pelaamisesta. Plus kokenut Steve Bruce ruorissa, joka oli pitkään harjoittanut Hullia. Kaikki vastaan ​​Slutsky.

“Slutsky on uusi Ranieri”. Miten venäläinen valmentaja teki debyyttinsä Englannissa

Ensimmäiset minuutit olivat lähellä häpeää. “Hull” näytti CSKA Moskovalta Mestarien liigassa. Hän painoi itseään vastaan ​​porttiin ja pelasi vetäytymisessä. Agbonlahor teki seitsemäntenä minuutti, ennen kuin tauolla voisi mennä kaksi tai kolme muuta palloa.

“Slutsky, mene pois. Tämä ei ole jalkapalloa “- numero yksi mielipide.

“Kokoonpanomme on vitun vitsi. Naurua kentällä alussa. Alam, menetä! “, – toinen fani syyttää presidenttiä.

Rakkaudesta vihaaseen, puoleen. Tauon jälkeen “Hull” juoksi ja alkoi luoda hetkiä. Pole Grosicki – tämän joukkueen avaintekijä. Viime vuonna annoin avustajat jopa Valioliigan tasolla. Mestaruuskisassa hänen siirto oli 20-vuotias klubeja Jarrod Bowen. Enpä ajattele sitä. Slutsky panostaa paikalliseen nuoruuteen. CSKA Moscowissa oli ongelmia.

Lopulta “Hull” puristi, mutta jo puolusti, eikä ampui palloa keskilinjan takana.

Sosiaalisten verkostojen fanit ovat elossa. Voit taistella Premier-liigan pistorasiaan.

“Hull” viileä lisätty. Slutsky on hieno mies. ”

“Hull” näytti hyvältä! Valmentajamme on uusi Ranieri! “, – päivän paras mielipide.

ilmapiiri

Slutsky melkoisen aikaa klubin betsson live tasolla ei pelannut 30 tuhannen katsojan yleisölle. Venäjällä niin monet voisivat kerätä otteluita vain “Spartacus” ja “Zenith” vastaan. Täällä näyttää siltä, ​​että se on aina niin. Birminghamin peli meni 31 000 katsojalle. Slutsky myönsi, että nuoret pelaajat ovat uivat tällaisesta huomiosta.

“Meillä on paljon nuoria pelaajia, heillä ei edes ole kokemusta pelissä mestaruuskisoissa. “Aston Villa”, uloskäynti, täysi stadion … “, valitti valmentaja.

humoristi

Leonid Slutsky rakastuu Englannin asenne asiaan. Kielen edistyminen on ilmeistä. Ensimmäisessä haastattelussa Slutsky käytti yksinkertaisia ​​rakenteita ja rajoitettuja sanastoja. Kuukautta myöhemmin hän rauhallisesti vitsailee toimittajien kanssa.

“75 minuutin kuluttua olin väsynyt kuin jalkapalloa. Ehkä olen liian lihava ja huono fyysinen muoto? “- Slutsky ilahtui vastatessaan lehdistötilaisuudessa.

Englannissa heidät vaikuttavat Slutskyn nopeaan kehitykseen. Monet Valioliigassa tulleet valmentajat eivät pitkään voi yhdistää kahta sanaa.

“Hänen englantinsä kahden viikon aikana on tullut paremmaksi kuin Pochettino (valmentaja” Tottenham “) kahdeksi vuodeksi”, – toinen mielipide “Hullin” tuulettimesta.

Itse asiassa Slutsky on jo samalla aallonpituudella jalkapalloilijoiden ja toimittajien kanssa. Venäjällä on vaikea muistaa, että valmentaja on niin betsson vedonlyönti kiiltävä ja onnea. Jokaisessa haastattelussa mentori hymyilee ja yrittää huudata. Tärkeintä on, että vastaus on. Toimittajat rakastavat Slutskia ja fanit alkavat vähitellen tunnistaa.

Ei enää keinu

Näyttää siltä, ​​että vitsi siitä, että Slutsky ravistaa Mestaruuskilpailua, ei ole enää relevantti. Et voi jäädä tänne. Lähes koko ottelu, venäläinen valmentaja vietti jaloilleen, polttaen maalejaan. Mitään tekemistä sen kanssa, miten hän käyttäytyi Valioliigan otteluissa tai Venäjän maajoukkueen peleissä. Yleensä Slutsky useita kertoja ajoissa ulos otsa. Se ei vain voinut rauhoittua. Siksi vitsi ylipainosta. Slutsky todella “juoksi pois” yhden ottelun Englannissa yli kymmenen Venäjällä.

“Tämä on jotain epärealistista. Minusta tuntuu, että se tapahtuu unessa eikä minussa. Mielestäni tarvitsen muutamia otteluita sopeutumaan “, Slutsky sanoi.

“Hän juoksee, kuten humalainen isä, joka menetti ystävänsä”, – tuulettimen mielipide.