Slutsky er den nye Ranieri

“Slutsky er den nye Ranieri.” Hvordan den russiske treneren gjorde sin debut i England
Leonid Slutsky allerede i første kamp overrasket fotballens hjemland.

Russland ventet på sin helt. Leonid Slutsky startet i Championship, som i Premier League. Fyllde står og et show på Sky Sports live. Slutsky skjønner ikke seg selv. Ikke tap duellen til Steve Bruce – det er verdt mye.

Den engelske kalenderen satte en gris til Slutsky. “Hull” i første runde kom under de viktigste favorittene i sesongen, og til og med unna. “Aston Villa” nordicbet samlet et livlig selskap, som ikke ville gå seg vill i Premier League. John Terry i forsvaret, Gabriel Agbonlahor i angrepet og nesten alle spillere i laget med opplevelsen av å spille på høyeste nivå. Pluss opplevde Steve Bruce ved roret, som lenge hadde trent Hull. Alt mot Slutsky.

“Slutsky er den nye Ranieri.” Hvordan den russiske treneren gjorde sin debut i England
Foto: Daily Mail, Hull

De første minuttene var nær skam. “Hull” så ut som CSKA Moscow i Champions League. Han presset seg mot porten og spilte på retrett. Agbonlahor scoret i det syvende minuttet, før pause kunne gå to eller tre baller.

“Slutsky, gå bort. Dette er ikke fotball, “- nummer én mening.

“Vår oppstilling er en jævla spøk. En latter i feltet ved starten. Alam, gå seg vill! “, – En annen fan i alle skyldte presidenten.

Fra kjærlighet til å hate, en halv. Etter pausen løp “Hull” og begynte å skape øyeblikk. Pole Grosicki – nøkkelspilleren til dette laget. I fjor ga jeg ut assistentene selv på Premier League. I Championship med sin overgang scoret 20 år gammel student av klubben Jarrod Bowen nordicbet betalingsmetoder. Bedre ikke tenk på det Slutsky satser på lokal ungdom. I CSKA Moskva var det problemer.

Til slutt presset “Hull”, men allerede forsvaret, og ikke bare skutt ballen bak midtlinjen.

Tilhengerne i sosiale nettverk har blitt levende. Du kan kjempe for et uttak i Premier League.

“Hull” kult lagt til. Slutsky er en fin fyr. ”

“Hull” så bra ut! Vår trener er den nye Ranieri! “, – Dagens beste mening.

atmosfære

Slutsky en stund på klubbnivå spilte ikke på et publikum på 30 tusen tilskuere. I Russland kan så mange samle kamper bare mot “Spartacus” og “Zenith”. Her virker det, det vil alltid være slik. Spillet i Birmingham kom til 31 000 tilskuere. Slutsky anerkjente at unge spillere har svømte fra slik oppmerksomhet.

“Vi har mange unge spillere, de har ikke engang erfaring med å spille i Championship. “Aston Villa”, avslutte, fullstadion … “, klaget coachen.

humorist

Leonid Slutsky blir forelsket i Englands holdning til saken. Språkprogresjonen er åpenbar. I det aller første intervjuet brukte sluttsky enkle konstruksjoner nordicbet bonus code og begrenset ordforråd. En måned senere, roper han rolig med journalister.

“Etter 75 minutter var jeg sliten som om han spilte fotball. Kanskje jeg er for feit og i dårlig fysisk form? “- Slutsky møtte muntert på en pressekonferanse.

I England er de imponert over den raske utviklingen av Slutsky. Mange trenere, som kommer til Premier League, kan i lang tid ikke koble to ord.

“Hans engelsk i to uker ble bedre enn Pochettino (coach” Spurs “) i to år,” – et annet syn på viften, “Hull”.

Faktisk er Slutsky allerede på samme bølgelengde med fotballspillere og journalister. I Russland er det vanskelig å huske at treneren er så skinnende med lykke. I et intervju smiler mentoren og prøver å spøk. Det viktigste er at det er et svar. Slutsky er elsket av journalister og fansen begynner gradvis å gjenkjenne.

Ikke lenger rocking

Det ser ut til at vitsen om at Slutsky rister i Championship, er ikke lenger relevant. Du kan ikke bli her. Nesten hele kampen, tilbrakte den russiske treneren på føttene og brente ut sitt lappeland. Ingenting å gjøre med hvordan han oppførte seg i Premier League-kampene eller i det russiske landslagets kamper. Vanligvis Slutsky flere ganger i tid ut til pannen. Det bare kunne ikke roe seg ned. Derfor spøk om overvekt. Slutsky virkelig “løp av” for en kamp i England mer enn ti i Russland.

“Dette er noe uvirkelig. Det virker for meg at det skjer i en drøm og ikke med meg. Jeg tror jeg trenger noen kamper for å tilpasse seg, sa Slutsky.

“Han løper, som en drunken far som mistet vennene sine,” – fanens mening.