Pekhart hamnar i en form i tre matcher gjorde tre mål

Tjeckiska fotbollsspelare Tomáš Pekhart upplever kanske den bästa perioden januari kommer till AEK Aten. Även i början av säsongen inte fick mycket utrymme vi nu börjar ta till startuppställningen och under de senaste Unibet bet bonus tre matcher gjorde tre mål. Första två träffar anordnas för oavgjort i den grekiska Cup i helgen och deltagit i ett mål liga vinna 4: 0 Levadiakos när han steg till 2: 0: e

“Jag fick en chans och jag försökte att hitta ett lag. Jag är glad att jag var tredje gången på kort tid han började från noll och det var alltid ett mål. Men det viktigaste är att det gett goda resultat”, sade han efter matchen Pekhart grekiska journalister.

Totalt görs i en säsong för fjärde gången, men de tre tidigare mål gav Cup. Ligan var hans jungfru TREFA efter en hård kämpade sig in aggregatet genom den största stjärnan Unibet spelbolag atg i laget Hugo Almeida. Men den tidigare portugisiska representant kom skjuta damm, från september till hit, så han fick en chans Pekhart, som använde det.

“När saker går fel, Unibet svenska spelbolag på börsen försök att söka lösningar och välja de elva som kommer att blomstra. En match mot Levadiakos var mycket bra,” coach José Morais föreslog att Pekhart i andra matcher kan ge mer utrymme.

Pekhart är ett samarbete med den portugisiska tränare och före detta assistent till Jose Mourinho lov. “Jag beundrar honom. Det är en mycket bra tränare. Han har en mycket bra relation med spelarna”, sa han Unibet engelska spelbolag tjugosju anfallaren bröt Tottenham, Southampton, Slavia, Sparta eller Norimberkem.Hráči Arsenal målvakt Petr Cech i de åtta-finalen i Champions League kommer att spela mot Bayern München . Titelförsvararen Real Madrid frågar Neapel, Barcelona mäta krafter med Paris St. Germain.


Ett annat par utgör Manchester City – Monaco, Benfica – Dortmund, Porto – Juventus, Leverkusen – Atletico Madrid och Sevilla – Leicester. Han bestämde om dagens oavgjort i Nyon, Schweiz.

De första matcherna kommer att spelas på 14, 15, 21 och 22 februari kommer repriser äga rum den 7, 8, 14 och 15 mars.

Arsenal träffade Bayern i knockout skede 2005, 2013 och 2014, och i samtliga fall avses den tyska mästare. I denna grundläggande enheten i München slutade överraskande på andra plats bakom Atletico. “Kanoner” vann gruppen före PSG, Razgrad och Basel, men den tjeckiska var i alla sex matcher för att ersätta colombianska målvakt David Ospina.

“Bayern är en mycket tuff motståndare, en av favoriterna till totalsegern. Men i detta skede jag människan makt kan inte samla. Om du tänker på att vinna Champions League, har du knockout fasen klara de tyngsta motståndare”, sade han på sin hemsida Böhmen.

Förra säsongen de två rivalerna möttes i gruppspelet, fd landslaget ställde upp i hemmet vinner 2: 0 och sammanbrottet av 1: 5 i München. “De var två helt olika spel. Först hade vi absolut att vinna, inte förlora en chans att öva. Vi var under press, men vi gjorde det. Det andra spelet vi alla kom ut. Vi måste ta från den lektionen”, säger Cech.

“Vi är i en playoff för fjortonde året i rad, vilket är ett stort affärskort tränare Wenger och vårt team. Fläktarna kommer tror att vi har återigen fick tuff oavgjort, men när det måste vända och vi kommer att segra”, sade Arsenal sekreterare David Miles.

“Heavy draw eftersom Arsenal är i riktigt bra form. Jag hoppas att träffas igen med tidigare lagkamrater”, skrev han på twitter Bayern kapten Philipp Lahm. London laget har tyska Per Mertesacker, Mesut Özil och Shkodran Mustafi.

Real, som hamnade i gruppen bakom Dortmund i slutspelet frågar Neapel för andra gången i historien. År 1988 är den “vita baletten” i dåvarande EM gått efter det att resultaten av 2: 0 och 1: 1 i den andra omgången. För det italienska laget spela tidigare fotbollsspelare Real Madrid Jose Callejon och Raul Albiol.

“Neapel är en mycket bra tränare och en hel del under de senaste åren att växa. Det kommer att bli en mycket tuff motståndare. Komma hem, där vi måste skapa ett bra resultat i vedergällning. De har ett stort motivation att utesluta oss”, sade chefen för Real Madrid, Emilio Butragueño.