Hockey koorts stijgt. Derby wordt gespeeld in Karlovy Vary, Pilsen komt eraan

Na het winnen van 2: 1 in Zlín, 2: 5 in Pardubice en 7: 4 in Kladno, verloren de ijshockeyspelers van Karlovy Vary hun onoverwinnelijkheid in het laatste duel in Olomouc, maar de nederlaag van 3: 2 liet hen niet achter met de wens om de gebroken lijn te binden. Nu gaan ze een wankele derby hebben met Pilsen. Maar we moeten onze hoofden niet laten zakken, integendeel. Over een week hebben we een derby met Pilsen. We moeten ons hier zo goed mogelijk op voorbereiden, want we willen onze grote fans weer winnen en behagen, “zei Petr Šenkeřík na de wedstrijd in Olomouc voor de clubwebsite.

Een wedstrijd die elk jaar een enorme belangstelling trekt bij fans. Ook dit jaar zullen tickets voor derby Karlovy Vary met Pilsen zeker verdwijnen.Tot nu toe, in het seizoen, heeft de KV Arena de meeste toeschouwers getrokken naar de wedstrijd met Kladno, namelijk 4961, de West-Boheemse derby zou het aantal moeten verhogen.

seizoen kan spelers zich goed voelen. De volledige puntenwinst uit de eerste drie rondes is de beste prestatie in de geschiedenis van de club buiten de competitie. Er zullen echter enkele betere momenten in de geschiedenis zijn.In de eerste twee wedstrijden wonnen ze het volledige aantal punten, wonnen in Jihlava 2: 3 en versloeg Opava 3: 1. punten en drie keer na verlenging. Ze hadden elf punten na vijf rondes.

Het beste resultaat was het vice-kampioenschapseizoen 2007/08. In de introductie scoorde Karlovy Vary zelfs in dertien wedstrijden en scoorde dertig punten.

Maar alles overtrof het resultaat van dit jaar. Karlovy Vary heeft nog geen volledige puntenwinst behaald in de eerste drie rondes in de Extraliga. En na de pauze in Olomouc willen ze de trend voortzetten.

HC Skoda Plzen heeft in het begin van het seizoen wilde resultaten opgeleverd.Ze verloor in Sparta 7: 6 in de verlenging, versloeg Litvínov 2: 0, verloor 6: 5 in Hradec Králové en versloeg Zlín 5: 4.

hieruit volgt dat er altijd iemand is die alleen gaat zwemmen. We moeten alles bekijken en verbeteren. We praten er veel over, maar het is noodzakelijk om harder en harder te werken tijdens de training, “zei Lukáš Pulpan na de wedstrijd met Zlín.

” Het is niet prettig. Ik kwam persoonlijk voor het eerst twee keer uit de vier wedstrijden op het ijs en we hebben al verloren. Natuurlijk moeten we tenminste zonder doel buiten het eerste deel blijven. Het is een visitekaartje van het hele team, niet alleen de verdediging of keeper, maar ook onze aanvallers.We moeten meer helpen in de rug, “voegde Luboš Rob toe.