Evan Mathis elvágja korábbi edzőjét, Chip Kelly “soha nem fejlődő, vanília bűncselekményét”

A Chip Kelly-t csaknem két bet365 kifizetés hónap telt el a Philadelphiában a fej-coaching feladatoktól mentes, de ez nem tartotta meg a korábbi játékosait a kegyetlen bírálatok kiegyenlítésével az Eagles-nél.

A legutóbbi támadó Evan Mathis, a Pro Bowl őr, akit Kelly a tavalyi edzőtábor előtt kiadott a gyengeség ellenére. A Philadelphia Eagles sajnálja, hogy megszabaduljon a Chip Kellytől. A Chip Kelly bővebben

“Chipnek sok dolga volt Ami azt mutatta, hogy ő nem épített egy bajnoki csapatot “- írta Mathis e-mailben a KUSA-TV-vel, egy NBC társult Denver-ben. “Két fő témája az volt, hogy: 1.Egy soha nem változó, vanília bűncselekmény, amely a saját védekezésünket a normál játéknál magasabb rendű játékra kényszerítette. 2. bet365 fogadások az interneten Bizonyos személyiségtípusokkal kapcsolatos türelmetlensége, még akkor is, ha kék színű tehetségek voltak. A Broncos csapat, akiről voltam, élve élt Chip-et.


Nem hiszem, hogy képes volt kezelni a nagy személyiségek nagy számát. “Kelly számos merész mozdulatot tett, amelyek visszaszorították, miután 2013 decemberében átvette a személyzeti döntések teljes ellenőrzését.Háromszoros Pro Bowl széles vevőt adott ki DeSean Jackson, aki kétszeres All-Pro-t indított LeSean McCoy-nak, megengedte a Pro Bowl-t, hogy Jeremy Maclin sétáljon és kereskedjen a középpályás Nick Foles-rel és egy 2016-os másodosztályú Sam Bradford-bajnokot. / P>

A Splashy aláírások, mint például a DeMarco Murray és a háttámla Byron Maxwell visszafordítása.

A szabadügynök őr nem az első Kelly korábbi díszlete. Tavaly McCoy megragadta a kereskedelmet, ami Kellynek “pánik mozdulatot” küldött neki, visszhangozva Mathis kritikáiról, hogy nem hiszi, hogy az edző “szereti vagy tiszteletben tartja a csillagokat”. Kelly, A három szezont követő december 30-án az Eagles-nél végzett munkája sokáig nem volt munka nélkül: a San Francisco 49ers lapozta őt Jim Tomsula helyett januárban.

bet365 fogadási bónuszok