Felejtsd el a meséket, az A-Liga sikereit a cél egységessége fedezi

És olyannyira lenyűgöző, mint a Newcastle Jets formája, Andrew Nabbout és Dimi Petratos volt ebben a szezonban – olyan formában, amely a Socceroos párosokat kapta – Steven Ugarkovic, Ben Kantarovski előadásai, Jason Hoffman és Johnny Koutroumbis ugyanolyan fontosak voltak a nagy döntősek számára. Newcastle: ahol a futball a szoros közösség erejét használja fel | Ben Smee Bővebben

Több mint egy évvel ezelőtt, amikor a Jets utazott Wellingtonba, hogy megszerezze a Phoenix oldalt, amelyből hat nemzetközi játékos hiányzott, öt ugyanazból a játékosból, aki Melbourne City-t elkápráztatta a múlt heti félfutón a csapatlapon.A kimerült Nix-et 5-0-ra kellett dobni, mivel a Jet szezonja gyorsan elhomályosodott, és egy online sportfogadás hatjátékos vesztes sorozatot ért el, amiben 19 célt szállítottak. Az év egy-edzői edzője, de az a feladat, amit a labdarúgó klub egyik legsötétebb fejezeteiből örökölt játékosokkal végzett – az egyik leghíresebb emlékezet az elmúlt hét évben – valóban figyelemre méltó.

Hoffman, egy játékos, akit egyszer felsoroltak csatárként, majd egy segédprogramként, majd egy védő csak az egész 10 éves A-bajnoki pályafutása céljához jutott.Kantarovski, egy védekező középpályás, aki nem ismerte meg a lelkesedését vagy a támadó képességét, éppen kiugrott Roy Krishnát, Alex Brosque-t, James Troisi-t és Brendon Santalabot. Belgiumban és Ausztráliában egyszer elmagyarázták, hogy a csapatméret és a fizetéskorlát az A-Ligának alapvetően más verseny volt.

„Brazíliában teljesen más,” mondta a korábbi Melbourne Victory és a Phoenix játékos. „Egy új edző kerül képzésbe és bummba, 14 játékos távozik. Mindenki mindig mozog, nem készít barátságot az öltözőben, nem tartós kapcsolatot létesít az emberekkel vagy helyekkel. Az A-bajnokságban nem teheted ezt meg, a csapatok be vannak zárva. Ön dolgozik azzal, amivel van.Ahhoz, hogy megnyerjük az A-Ligát, nem a taktikáról van szó, hanem arról, hogy hogyan kezeljük a játékosokat. Merrick hittelhet. Egy játékos elmondta a karrierjét, hogy csak elég jó volt ahhoz, hogy reaktív legyen, most proaktívan játszik. És két céljai a hátsó keretek. Most ez az önmeggyőződés.Ernie Merrick: az A-Liga legidősebb államembere, aki még mindig sikert arat Richard Parkin Bővebben

Egy másik játékos, aki szorosan együttműködött Merrick-vel, Vince Lia volt, mind a győzelem első éveiben, majd később a Wellingtonban.A skót példamutató embermenedzsment készségei mellett Lia sikereit a karakterek elbírálásának tulajdonította. „Ő az egyik olyan edző, aki férfiakat jelez” – mondta Lia egy interjúban 2016-ban. „Szereti a karaktereket aláírni, és megnézni, hogyan illeszkedhetnek a csapatba.”

hirtelen sikert aratott, a sajtó panegyrikusok gyakran hajlamosak arra, hogy túlbecsüljék az egyéni edzők befolyását, de Newcastle Jets lenyűgöző szezonon kívüli toborzása szélesebb körű erőfeszítéssel beszél, és ha Merrick az embermenedzsment mestere, akkor Lawrie McKinna a mester Az A-Liga alapítványánál az utolsó csapat – a középső parton lévő kis klub, amely Unibet fogadások az interneten sokan számíthatott arra, hogy csak a számokat állítja elő – a bajnokság aranyszínvonalává vált. nemcsak a közösségi részvétel, hanem az identitás szempontjából is.Ez volt a tengerpart partja, a parton, a parton – és tisztelték a férfit, McKinna-t, aki annyira szinonimája volt ennek, hogy polgármesterré tették.

A látszólagos ellentmondás ellenére most már a tengerészek északi riválisainak Newcastle-i rajongói, akik a McKinna-t szívesen vették. Annak ellenére, hogy a tömeges metrikákat A-Liga széles, a rajongók ismét a Jets-i játékokra nyúlnak vissza.

Newcastle vezérigazgatójaként McKinna visszavonta Jets legendáját Joel Griffiths – a Johnny Warren medál és az A-League arany A győztes győztese Newcastle-nal 2007-08-ban, az utolsó években nyerték meg a bajnokságot.

Azok az emberek, akik „kapnak” Newcastle-t, akik megosztják a történelmüket és a szeretetét, az identitás létrehozásának szerves részét képezik. a labdarúgó klub, amely mindketten inspirálja a régiót és tükrözi azt.És bár ennek nagy része már a nagy döntőig vezetett, az egy mese, amely megérdemli a hatalmas hiteltulajdonos Martin Lee-t. Jonathan Howcroft Bővebben

Con Constantine-ban és Nathan Tinklerben a versenyzők két színesebb tulajdonosát élvezték a verseny rövid és kockás történetében. Ellentétben azokkal a karakterekkel, akik a klub középpontjában álltak, egy olyan tulajdonos, aki tudja, hogy nem a megfelelő minőségű,

Olyan bajnokságban, ahol a tulajdonosok rendszeresen nagy összegeket veszítenek el, egyszerűen átadják a a csatolt húrok ellenőrzése túl kevés szerepet játszik a játékban.A Lee birtoklása azonban nemcsak a beavatkozástól való tartózkodást mutatja, hanem a klub kulcsfontosságú döntéshozói közötti bizalmat, és ami még fontosabb, egyértelmű céltudatosságot mutat. – Liga, egy vezérigazgató, aki megragadja a közösség és az identitás fontosságát, és egy olyan tulajdonos, aki elég okos ahhoz, hogy bízzon és visszaszerezze a személyzetét. A Jets mesebeli újjászületése közepette ott van egy előkészített sablon az A-Liga sikeréhez.