FA reménykedő több mint az olimpiai sportfogadás labdarúgó-válogatottok, mivel a hazai nemzetek egyetértenek abban, hogy találkoznak

A négy hazai ország beleegyezett abba, hogy a brit csapat újbóli bevezetésének megfontolására a Tokió 2020-as olimpiai játékai során újra formális éves üléseket vezessen be.

A brit olimpiai szövetség vezérigazgatója. Bill Sweeney, mondván, a Rio 2016 Játékok után azt remélte, hogy a labdarúgás visszaszerzésére fog összpontosítani 2020-ig. Olimpiai tisztviselők beszélnek a brit labdarúgásról Tokióban 2020 További információ

Egy női csapat hiánya, különösen az volt az, hogy a négy Unibet online sportfogadás hazai nemzet találkozását szerdán az Uefa-kongresszus előtt az új FA-elnök, Greg Clarke elmondta, reméli, hogy előrelépés lesz a kérdésben.

„Szeretném velük együtt dolgozni és velük együtt dolgozni, és mind a négy megpróbálták újra bevezetni a hivatalos éves találkozót, ahol a négy elnök és elnök együttmüködik a vezérigazgatóinkkal, hogy megoldja a fennálló kérdéseket ”- mondta Clarke.

a másik három ho én nemzetek visszaállítom a brit olimpiai csapatot, de Clarke azt mondta, reméli, hogy az együttműködés új hangulata segít.

A férfiak és a női csapatok részt vettek 2012-ben Londonban, de nem született megállapodás a Rio részvételéről Annak ellenére, hogy a női oldal a 2015-ös világbajnokságon az angol harmadik hely alapján járt el.Az FA vezérigazgatója, Martin Glenn azt mondta, hogy Fifa elnöke, Gianni Infantino nemrég hangsúlyozta, hogy egy fogadások az interneten egyesült brit olimpiai csapat nem veszélyezteti a négy egyes hazai nemzet helyzetét.

„ ma reggel a hazai országokkal folytatott megbeszéléseken, számos kérdésben – mondta Glenn. „A hazai nemzetek vezérigazgatói leülnek, és megnéznek. Uefa Aleksander Ceferin a bizonytalanságtól elnöke lett. Olvasd tovább

„ A múltban a nagy félelem az volt, hogy ha ez veszélyeztetné az egyes országok állapotát. Ezt a kérdést a Blatter és a Gianni is megerősítette.Ez nem a probléma, akkor válik, hogy megfelel-e az összes hazai nemzet érdekeinek. ”

Clarke, aki kilenc napig hivatalosan is hivatalosan állt, azt stavky online mondta, remélte, hogy az európai országokkal fennálló kapcsolatokat hasonló módon fogja megközelíteni az együttműködés szellemében, és hamarosan elkezdenek egy túrát, hogy minél többet találjanak.

„Olyan csapatjátékosnak kell tekinteni, amely futballozást hajt végre” – mondta. „Történelmileg kicsit arrogánsnak és állhatatosnak tekintettük. Személyes célom, hogy letöröljem és menjünk oda, és hozzon létre egy csapat menetrendet.

„Ha ezt a megközelítést próbálod elérni az emberekkel, akik közösen találkoznak, kiszállok ott találkozunk az emberekkel. ”