Ander Herrera a Manchester United húzása után a Betclic bajnoki hiányt fedezte fel

Ander Herrera úgy véli, hogy a Manchester United ötödik hiánya a Manchester City-be a címsoron átdolgozható; kampány. Emlékhely: 10 hét a hétvégi akcióból További részletek

2011-ben Sir Alex Ferguson csapata nyolc pontot vezetett Roberto Mancini mégis, az olasz oldal pedig az utolsó napon nyerte meg a bajnokságot. Herrera elismerte, hogy a vasárnapi 1-1-es rajza Stoke City-nél, az Old Trafford fájdalmas volt, az Egyesült Államok uralkodása Betclic miatt, de továbbra is magabiztos. A város csak hat játékkal, de még mindig elvesztette ezt a címet. Tehát a Premier League-ben bármi történhet.Soha nem tudhatod, hogy bármi történhet az ellenfél előtt vagy mögött.

„Nagyon szomorúak vagyunk, mert egyértelműen ezt a játékot kellett volna nyernünk. Ez az a fajta játék, amit otthon nem kell felhívni, mert fantasztikusan játszottunk. Ezért nem vagyunk boldogok. Nem hiszem el, hogy nem nyertük meg ezt a játékot. Azt hiszem, ez volt a legjobb teljesítményünk. Nagyon jó voltunk. Talán 11 esélyt hoztunk létre. Amikor mindent meg akarsz harcolni, ezek a napok fájdalmasabbak. De rengeteg jó dolgot tehetünk ebből a játékból. ”

A nemzetközi szünet után Herrera-t határozzák meg. United nem ismételte meg az előző után történt eseményeket. „Három egymást követő játékot vesztettünk el, ezért el kell kerülnünk” – mondta.

„Tudjuk, hogy nagyon erősnek kell lennünk.Két nagyon kemény Premier League játékot kell játszanunk – Liverpool és Chelsea – és közöttük Fenerbahce az Európa Ligában. Ez egy nagyon fontos játék is. Szeretnénk nyerni, hogy nyugodt módon Betclic bónusz szembesülhessünk a csoport többi tagjával. Talán Liverpoolba megyünk, és csak két esélyt hozunk létre, és mégis megnyerjük a játékot. Ez a futball, és ezt el kell fogadnunk. ”

Az Egyesült Államokban is az EFL-kupa a városa. Mourinho férfiak október 26-án veszik át az Old Trafford-i bajnoki vezetőket, miután 2-1-et elveszítettek, és általában elnyerték őket, amikor a múlt hónapban ott találkoztak.

„Nagyon jó csapatunk van, megmutattuk és minden versenyben szembe tudunk nézni, ”mondta Herrera.