A friss FIFA-világbajnokság ajánlatait az ausztrál dokumentumfilmben hallhatják

A skulduggery új mélységei a 2022-es világbajnokságra vonatkozó licitálási jogokkal lobogó országok számára kedd este egy új dokumentumfilmben fognak megjelenni. Ausztrália csak egy szavazatot nyert a Fifa 22 küldöttjétől a csaló és cselevéses folyamatban, ami most az ABC “Játszott: Ausztrália sikertelen világbajnokság-ajánlata” tárgyát képezte.

a szavazást befolyásoló helyzetet ipari léptékben végezték el; tízmillió dollár “- mondta Mark Ryan, az ausztráliai ajánlattevő, Frank Lowy megbízott tanácsadója, aki a dokumentumfilmben elmondta.

” Nem volt földgáz szerződése, hogy veszélybe sodorhassuk az országokat, katonai hardver.Ezek voltak olyan ajánlatok, amelyeket a világbajnokságra vonatkozó szavazatok cseréjével kereskedtek, és nem voltunk abban a játékban. “Sepp Blatter a kórházból kis érzelmi bontást követett el bővebben Lowy, aki maga a dokumentumfilm jellemzői elismerték, Sportingbet befizetési bónusz hogy a sikertelen ajánlat örökké kísérteni fogja őt, mondván, még mindig az éjszaka folyamán ébred fel azon döntés kapcsán, hogy a 2022-es versenyt Qatarnak ítélik oda. “Még mindig rémálmok vannak róla,” mondta AAP-nek. A 2010. decemberi szavazás előestéjén a dokumentumfilm azt mutatja, hogy Lowy hitt abban, hogy Ausztrália nagy valószínűséggel megnyerte az öt lovas mezőt, számolt be arról, hogy öt biztos szavazattal rendelkezik – Michel D’Hooghe (Belgium), Marios Lefkaritis (Ciprus), Vitaly Mutko (Oroszország) , Franz Beckenbauer (Németország), és maga a Sepp Blatter egykori Fifa elnöke volt.Két afrikai szavazatot adott hozzá, mielőtt kijelentette: “ha hétévesek vagyunk, nem veszíthetünk”. Csak Beckenbauer szavazott Ausztráliára.

Lowy, Ausztrália negyedik leggazdagabb embere a BRW szerint A Rich List, amelynek becsült birtoklása 7,8 milliárd dollár, nem veszíti el a veszteséget. Egy különálló interjúban a kiskereskedelmi iparmágnás azt mondta, hogy a Kupa-ajánlat az üzleti és a sportágban másként felvillanó karrierjének világos lépcsőfokaként áll.

A kampányra 43 millió dolláros szövetségi kormányi támogatást Lowy saját hozzájárulásai.De azt mondja, hogy a vesztes ajánlatot FFA elnökként elért eredményei mellett kell látni; beleértve az Ázsiába való áthelyezést, az ázsiai kupát és az ázsiai kupát megnyerni, valamint az A-League növekedését.

“Úgy tekintek rá, mint egy nagy sikertelenségről, egy nagy kudarcról, egy visszaesésről” Lowy. “Mindazonáltal, ha 10, 12 éves kontextusba helyezi, sokat sikerült elérni. Elégedettnek kell lennem, de csak mint kritikus kritikus vagyok, csak 75% -ban elégedett vagyok. “Lowy azt mondta, hogy részt vesz a Qatar versenyen annak ellenére, Sportingbet support bármelyik hogy aggályai vannak a folyamatban. “Ez igaz? Természetesen nem helyes “- mondta. “Ha Ausztrália van, és jól vagyok és él, akkor megyek. Van-e savanyú ízlésem?Igen. ”

Lowy 12 év múlva kedden lemond a posztjáról az FFA elnöke felett, hogy helyet biztosítson a fia, Steven számára, és a 85 éves dicséretes figyelemre méltó ember akinek a szenvedélye a hétvégén az ANZ Stadionban megrendezésre kerülő gálaeseményen Ausztráliában teljes potenciálját irányította.

A korábbi miniszterelnök John Howard a közel 40 éve közeli barátját üdvözölte, az ausztrál nép szívét és elméjét. Howard 2006-ban fogadta Lowy-t, majd Soccer Australia-t, remélve, hogy az a férfi, aki segített létrehozni a Nemzeti Labdarúgó Ligát, mielőtt elbúcsúzott volna, megváltoztathatja a zavaros sportágat, a nemzetközi elismerésre. A Westfield Group társalapítói óráján három egymást követő világkupa követte az A-League létrehozását, az Óceániából Ázsiába történő áthelyezést és az ezt követő Ázsiai Kupa győzelmét, valamint példátlan siker a női játékban.

“Van egy minden sport Ausztráliában, de fontos, hogy mindegyik lehetőségét teljes mértékben megvalósíthassuk és kinyitjuk “- mondta Howard. “És Frank, ezt tetted a futballban Ausztráliában.Ön a kezdetektől fogva vezetett. Nem lett volna olyan figyelemre méltó ember nélkül, aki évtizedek óta nagyon szeretett, és aki annyit adott neki. “