1xbet pariuri

1xbet pariuri

Bonus de 1xbet

1xbet bonus de bun venit până la 30 de euro. Bonusul 1xbet va fi calculat la 50% din primul pariu (indiferent dacă câștigă sau pierde) până la maximum 30 de euro. Pariul dvs. trebuie jucat pe un singur sau pe mai multe, cu o cotă minimă de 2,00. Bonusul 1xbet nu va fi plătit dacă depozitul este făcut cu Skrill, Neteller sau Paysafecard.

Pentru a obține bonusul 1xbet, doar:

înregistrați-vă la acest site
faceți un depozit și plasați primul dvs. pariu
Bonusul 1xbet va fi aplicat la suma aceluiași, indiferent de rezultat

Odată jocul, bonusul va fi creditat 1xbet și pentru a putea să-și retragă trebuie să respecte următoarele condiții: trebuie să fie rejucat ori x6 în termen de 30 de zile și vor fi luate în considerare toate pariurile sportive cu sfârșitul de cel puțin 1:50.

Înregistrare 1xbet

Procedura de înregistrare pe 1xbet este standard și trebuie doar să introduceți datele în forma corespunzătoare. Amintiți-vă că, pe lângă vârsta de peste 18 ani, trebuie să furnizați numărul dvs. de securitate socială și detaliile de identificare.
La înregistrare, vi se va solicita să alegeți un nume de utilizator și 1xbet pariuri o parolă și veți avea, de asemenea, posibilitatea de a stabili o limită de plată lunară.
Chiar sub formularul de înregistrare există contactele de asistență pentru clienți, care vor fi gata să răspundă la toate întrebările. Serviciul de relații clienți 1xbet oferă posibilitatea de a vorbi cu un operator italian prin chat sau telefonic de la 15 la 17 la 02 36 04 63 34.

1xbet Italia și licența AAMS

aams_logoLa de 1xbet sediul social este situat la: Nivelul 3, Tagliaferro Business Center, High Street c / w Gaiety Lane Sliema SML 1551, Malta.
AAMS Așa cum era de așteptat, cu toate acestea de o casa de pariuri la acest nivel, 1xbet a licențiat (DGA Grant 15202) să opereze în țara noastră, în deplină conformitate cu reglementările privind jocurile de noroc, jocuri de noroc și promovează responsabil prin rezervarea accesului la serviciile sale peste 18 ani.

Tot conținutul site-ului este în italiană și este posibil să pariezi pe sport și evenimente din întreaga lume. Seria A, Premiere League și Liga, doar pentru a menționa unele dintre ligile de fotbal disponibile. Există, de asemenea, tenis (Wimbledon, Australian Open și alte), Baschet (NBA, Euroliga, etc), volei, fotbal și o multitudine de alte sporturi si evenimente sunt disponibile (1xbet oferă, de exemplu, posibilitatea de a paria pe Festivalul de la Sanremo).

1xbet de streaming

Din păcate, momentan 1xbet nu oferă un serviciu de eveniment streaming. Se prezintă totuși posibilitatea de a trăi de pariuri și să urmeze evoluția evenimentelor printr-o pagină dedicată în cazul în care există numeroase comentarii de cele mai importante și statistici (și capacitatea de a paria cu un clic).

1xbet Cash Out

Retragerea este opțiunea care vă permite să vă retrageți pariul înainte de sfârșitul evenimentului. Această caracteristică, făcută faimoasă de 1xbet în străinătate, devine din ce în ce mai populară și solicitată și în Italia.

Pe 1Xbet, retragerea de numerar nu este disponibilă, nu putem decât să sperăm că această opțiune va fi adăugată în curând.

Centrul de pariuri sportive 1xbet

1xbet oferă o gamă largă de pariuri, oferind posibilitatea de a paria pe multe sporturi, chiar și pe cele mai puțin cunoscute, în plus față de sporturile emergente. Este într-adevăr posibil să pariezi pe League of Legend (LoL) cu 1xbet. În prezent pe site-ul italian de 1xbet nu este posibil să pariați pe evenimente virtuale, cum ar fi meciurile de fotbal sau cursele de cai, o opțiune de succes recentă la alți dealeri. Evenimentele virtuale devin din ce în ce mai importante, deoarece permit o formă de divertisment care poate fi utilizată oricând în orice moment, așa că nu putem decât să sperăm că 1xbet își va actualiza în curând oferta de a le include.

Pariuri pe fotbal de 1xbet

După cum știm cu toții, fotbalul din țara noastră are un mare succes, așa că, bineînțeles, secțiunea dedicată acestui sport pe 1xbet este cu adevărat largă și plină de evenimente.
Schemele vă puteți paria pe Serie A, Premiere League, Primera Liga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Primeira Liga, și multe alte primele diviziuni ale țării și nu europeni. Toate aceste caracteristici sunt posibilitatea de a paria pe cupe naționale, europene (Liga Campionilor și Europa League) și internaționale, precum și puteți paria pe mai multe categorii mai mici (Seria B, Bundesliga 2, Liga 2, Segunda Liga, si multe altele).