Werder Brémy – Borussia Dortmund

Velika potjera namjerava pokrenuti u novoj godini Borussia Dortmund. Die Bundesliga Schwarzgelben su na petom mjestu, štoviše, bio je veliki gubitak za lidera Bayerna ili drugi Leipzig. Prvi uvesti tavan ispadanja prijeti Bremen.

Werder ne doživljava nekako smiješan sezone, a suprotno.


Mučili sa stolom i on pripada petnaesti mjesto, sa samo tri poena prednost u odnosu na barážovou položaju. Još pet kola zaredom neporaženi. U posljednjih godinu dana od 26. studenog naći Osvajača, i to je bio predstavljen u Berlinu i Hoffenheim. Njegov udio u poboljšanju ima i češki duo (Petty, Gebre Selassie), a posebno vratar Jaroslav Drobný-. On je od Unibet poker platforma kraja prošle godine, uzimajući Poštanski broj jedan u proljeće i da će u tom smislu ne bi trebalo ništa promijeniti. Uostalom, to je uključivanje Jaroslav Drobneho u gol, što se pokazalo presudno. Češka vratar će biti središnja figura i sljedeći dvoboj, jer se očekuje da će se ispitati Dortmund puno.

Borussia doživljava ovu posebnu sezone. U Ligi prvaka je uspijeva, dominiraju njihove grupe ispred Real Madrida i igrati krug, ali u domaćem natjecanju tapka. To podsjeća pomalo nesretna sezona pod Jürgen Klopp, kada je u Ligi prvaka također je procvjetao, ali na domaćem čudo natjecanja se borio za spremanje.

Trener Thomas Tuchel zna da je konačna pet, ili još gore Lokacija će biti veliki razočaranje. Die Scharzgelben definitivno imaju više, ali morate pokazati na terenu. BVB Zadnja pobjeda je početkom prosinca prošle godine, kada je raznio Mönchengladbach 4: 1. Nakon čega slijedi Bet365 kasino izvlačenje u Real Madridu pod milijunaša natjecanju i onda samo jedno veliko razočaranje. Crtanje u Kölnu, Hoffenheim kod kuće u Augsburgu.

Početna Werder mora učiniti bez ozlijeđenih kvartet Grillitsch, Hajrovič, Bargfrede i Junuzović. I ja Dortmund, dok Bürkiho, Sahin i Bender u igri neće dopustiti ozljede, uvredljivo izraziti Aubameyang predstavljaju Gabon u afričkom prvenstvu. Kako će njegov izostanak Dortmund popasuje?