Unibet bonusuri

unibet RomaniaAgenția Mondială Anti-Doping (Wada) și Curtea de Arbitraj pentru Sport (Cas) declară că au fost vizate de hackeri, cu o încercare de a obține acreditări de acces pentru baza de date care urmărește sportivii pentru testele de droguri. Coordonatorul de Unibet comunicații Wada, Maggie Durand, a declarat pentru The Associated Press într-un e-mail că agenția a fost informată despre un videoclip YouTube care susține că site-ul lui Wada a fost hacked.Ea spune că o investigație “a fost rapid capabilă să determine Unibet bonusuri că site-ul nu a fost compromis, deși continuăm să monitorizăm activitatea”. Durand spune că baza de date a lui Wada despre rezultatele dopajului “nu a fost compromisă”, dar așa-numitele e-mailuri de phishing au fost trimise utilizatorilor Unibet bazei de date deghizată ca comunicări oficiale Wada solicitând detaliile lor de conectare.

Wada nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii asupra numărului de utilizatori care au fost vizați de e-mail-uri, dacă atleții au fost vizați sau ce planul lui Wada ar fi fost în cazul în care acreditările ar fi fost scurgeri.Wada a declarat că a anunțat toți utilizatorii Unibet bazei de date despre tentațiva de phishing și a postat un avertisment pe site-ul bazei de date. Atleții utilizează baza de date pentru a introduce informațiile așa-numite “unde”, pe care sunt obligate să le furnizeze pentru a fi disponibile pentru testarea drogurilor în afara competițiilor. Cineva cu acreditările unui atlet ar putea schimba informațiile, trimițând testere în locația greșită, ceea ce ar putea conduce la Unibet atragerea greșită a atleților pentru lipsa unui test. Între timp, secretarul general al Casiei, Matthieu Reeb, a declarat AP a fost o încercare de a hack site-ul Cas. Nu este prima dată și, desigur, nu este ultima oară. “El spune că încercarea” nu a reușit, dar au fost făcute investigații…pentru a vă asigura că nu am suferit vreun prejudiciu. ”

Reeb spune că informațiile de pe site-ul Cas sunt destinate publicului și nu sunt confidențiale.”

Un videoclip postat pe YouTube , de către un utilizator care Unibet pretinde că reprezintă hackeri polonezi, pare să arate că site-ul Cas a fost elaborat pentru a afișa mesajul: “Am uitat că sportul este în afara politicii (sic). Vă rugăm să ne iertați. “Site-ul Cas nu a fost accesibil joi târziu. Ambele Wada și Cas s-au aflat recent în titlurile lor despre manipularea cazurilor de dopaj înaintea Jocurilor Olimpice, în special în ceea ce privește interzicerea sportivilor ruși Unibet după scandalurile de dopaj ale țării.