Sebastian Vettel peker finger på Daniil Kvyat etter F1 kinesisk GP kollisjon

Sebastian Vettel og Daniil Kvyat var involvert i en ubehagelig utveksling etter den kinesiske Grand Prix, med Vettel anklaget for Red Bull-driveren for å forårsake sin tidlige kollisjon med Ferrari-lagkameraten Kimi Raikkonen.

En handling Pakket rase der flere biler manøvrert gjennom feltet etter tidlige hendelser, førte til den uvanlige situasjonen for to førere som var involvert i en kollisjon, som begge gjorde podiet.

Dramaet startet på 270 graders åpnings hjørne, Med Vettel, som startet fjerde på rutenettet, beveget seg skarpt til Bet365 norge venstre og kolliderte med Raikkonen, som også hadde startet på den andre raden, og tvang den finske sjåføren av banen. F1: Nico Rosberg vinner dramatisk kinesisk Grand Prix for å utvide mesterskapets ledelse Les mer

Kollisjonen påvirket også Lewis Hamilton – han ble klippet av Felipe Nasr da Sauber-driveren svingte for å unngå Raikkonen, som hadde kjempet seg tilbake i løpet.

På Lagradio Vettel var rask til å klandre Kvyat, akselerere på innsatsen Side fra tredje rad, for kollisjonen, og hevdet at russerne kom opp bak ham som “en galning” og merket det angripende trekket “selvmordsmessige”.

På det sjakkede flagget gjenoppretter Vettel for å ta andre Plassering – overtakelse av Kvyat på runde 36 – tyskeren viste forråd over lagradioen og tilbød en unnskyldning til den femte plasserte Raikkonen i nedkjølingsrommet. I pre-podium-rommet, Ganger førerenes mester tok en annen holdning, plasserer ansvaret helt på Kvyat i en oppvarmet utveksling.Etter en kort samtale på tysk med løpevinneren, Nico Rosberg, vendte Vettel på Kvyat og sa på engelsk: “Hvis jeg ikke går til venstre [i starten], krasjer du i oss og vi tre går ut – dere er Som en torpedo. “Kvyats svar -” Jeg racerte…Jeg krasjte ikke “- syntes å motvirke Vettel videre. Han svarte: “Du gjorde det ikke; Du var heldig denne gangen. “Red Bull-sjåføren påpekte at det var lite langvarig skade med begge førerne på podiet.Kappløpene tok ingen tiltak over hendelsen, og paret syntes å begrave hatchetet ved å klemme sine Bet365 bonus Norway champagneflasker på podiet, men fortsatte å diskutere hendelsen da Rosberg feiret seieren.

Vettel fordelte ikke Klandre til Kvyat i sine kommentarer etter løp, sier bare at han var “skuffet over at jeg fikk kontakt i runde en”. Germain sa: “Heldig at bilen var fortsatt intakt.”

På pallen sa Kvyat: “Du ser gapet, du går for det på innsiden. Det var en risikabel bevegelse…men du må ta risiko og jeg er på podiet. ”

Det var ikke den eneste tiden i løpet som Kvyat hadde en altercation med en annen sjåfør.Red Bull-mannen ble frustrert av Jolyon Palmer som ikke flyttet til side da han prøvde å skje, tilsynelatende beveget til Renault-sjåføren og utbrøt over lagradioen: “Hvorfor kommer han ikke ut av min jævla måte?”

I et dramatisk seesaw-løp der Lewis Hamilton avsluttet syvende etter å ha startet på baksiden av rutenettet, og comebacks fra Daniel Ricciardo, så vel som Vettel og Raikkonen, var Rosberg relativt ubemannet på forsiden av feltet og vinner på avstand Å forsegle sin sjette påfølgende Grand Prix-seier.

read more: http://nordic-no.com/bet365/