Schumi twee keer. De beroemde naam klinkt misschien snel weer in F1-races

De kroeg is een paar jaar anders geweest en tv-races hebben niet zoveel getrokken, omdat de zeven jaar naam Schumacher ontbreekt in het kampioenschap. Maar het kan niet lang duren en het zal twee keer zoveel representatie hebben. Michael Schumacher Mick heeft de F2, F1 al gehaald en won de eerste race een paar maanden geleden en zal naar verwachting in 2021 bij de elite komen. Hij draagt ​​een iconische rode jumpsuit van het Maranello-team omdat hij deel uitmaakt van de Ferrari Riding Academy, waarin zijn vader vijf van de zeven titels won.Hij is nu betrokken bij het F3-kampioenschap om Alex Peroni te vervangen door Betfair Campos Racing, en zal deel uitmaken van een raceweekend in Sochi, Rusland, samen met zijn neef Mick (en de andere jonge mannen).

>

“Ik wil naar de Formule 1 gaan en bij voorkeur naar een heel goed team om vooraan te rijden. En het zou natuurlijk geweldig zijn als ik Mick in het begin zou ontmoeten, ‘gaf David Schumacher toe, die vader Ralf en oom Michael als zijn twee modellen noemde. “Gewoon om mijn naam op te vrolijken met iemand anders!” Geld opent de deur voor u om betere techniek en betrokkenheid te krijgen.Contacten zijn ook belangrijk, en het is duidelijk dat beide Schumachers zich veel gemakkelijker kunnen ontwikkelen. > Aan de andere kant wordt aandacht aan hen besteed, misschien voor Sochi, meer dan de meeste koninklijke F1-renners over hen worden geschreven – vooral die in de tweede helft van de bestelling lijken pariuri sportive online op grijze muizen vanuit een media-perspectief. Mick Schumacher reed tenslotte als skelters als Mick Betsch, de meisjesnaam van een moeder, toen hij nog een kind was.

David is ook voorbestemd om te racen. Er is geen twijfel dat vader een topruiter was. Ze racete ook met zijn moeder Cora Schumacher, een Duitse actrice en model. En Davids vriendin, Hongaarse Vivien Keszthelyi, is ook succesvol.Ze namen zelfs deel aan het Aziatische F3 Winterkampioenschap. “Ik ben geboren in een wereld van racen en ik hou ervan zoals mijn hele familie.” De Schumachers volgen de droom geleidelijk. Ouderling Mick werd vorig jaar de F3-kampioen, nu is hij een van de gemiddelde, maar volgend seizoen wordt verwacht dat hij naar voren zal aanvallen en er is geen twijfel dat de beroemde achternaam en Ferrari-ondersteuning hem naar de elite kunnen trekken. Vooral in een tijd waarin de gezondheidsrapporten van de vader minimaal zijn, zorgen velen voor racen voor een zoon als het elementaire wat ze voor een vriend kunnen doen. David Schumacher is slechts een stap terug in de laatste race van het seizoen, maar het team heeft al gaf aan dat hij het graag zou willen houden.Bovendien is er Betano een kans dat hij zich volgend jaar bij het Tsjechische team van ondernemer Antonin Charouz in F3 kan voegen, die samenwerkt met Ralf Schumacher.

Wie weet wanneer het weer tot leven komt in de Kerpen-pub in F1-races.