Miután vezető szlovák páros tenisz játékos az ukránok 2: 1

Bratislava. TENISZ képviselői Szlovákia vezetett az ukránok a pozsonyi találkozó a döntő második fordulóban a rájátszás megmaradt az első csoportban euroafrickej terület Davis Cup csapat a szombati férfi páros 2: 1.

A hazai csapat küldték ígéretes vezető előtt vasárnapi megkötése két kislemez Filip Polášek és Igor Zelenay. Salakon alatt visszahúzott tető SIBAMAC ARENA NTC 2,000 nézők nyerte a Sergei Bubka és Camile Stachovská 213 percig azonnal, de érdemel 7: 5, 6: 7 (3), 6: 2, 6: 7 (3), 6: 4 .

szlovákok utolsó ebben a versenyben égisze alatt a Nemzetközi Tenisz Szövetség nezužitkovali vezet 2: 1 már 1998 áprilisában a svédek ellen.Ukrajna az utolsó sikerült agyag már 2003-ban az Elefántcsontpart elleni azóta húzza a felületén egy sorozat négy kudarcok. Bubka egy Stachovskij vannak páros v Davis Cup közös mérleg 5: 5, de elvesztette a negyedik mérkőzés a sorban. A döntés fog vasárnap egyesben

Miután péntek egyesben, az állapota „mentő” párbaj SR – Ukrajna 1: 1, ha az első ütemet Martin Kližan Iľja Marchenko és Pavol Červenák nem elég, hogy Stachovská. A győztes a pozsonyi találkozón úgy döntenek vasárnap egyesben. Mintegy 13,00 egység lesz két csapat Kližan egy Stachovskij, majd kettesével červeňák egy Marčenko.Kapitányok Miloslav Mečíř és Oreszt Tereščuk de még változtathat.

legyőzése a premierje a kölcsönös mérkőzés a 2012-es szezonban fog játszani a második. Csoport euroafrickej zónák, így a „III. Liga” a hierarchiában a versenyt. Szlovákiában 2005-ben az unibet online fogadási utolsó a unibet bónusz világ csoportban. Ukrajna számára még mindig a legnagyobb sikert a „salátástál” behatolás párbaj elit tizenhat 2009

szlovákok játszani maradt az első csoportban euroafrickej zóna a harmadik egymást követő évben. Két évvel ezelőtt sikerült említett hazai mentési párbajt macedónok (5: 0), tavaly Fehéroroszország nyert 4: 1. 2011 áprilisában, nem sikerült az első övezetek I.


euroafrickej Portugália (1: 4). A „III.liga „utolsó szezonban végre 1996

Ukrajna lépett a találkozón a márciusi otthon elvesztése 2: 3 Hollandia, ha a bíróság is Stakhovsky, Marcsenko egy Bubka káderek befejezi Ivan Sergejev.

< p> Dvadsaťšesťročný Zvolen natív Polášek, még a felső 22 deblových a rangsor ATP, most v Davis Cup pontszám 7: 2, 6 2 páros. Zelenay, amelyből maximum 50.helyzetben játszott először debütálása óta, hiányzott a 2003-as szezonban ellen a luxemburgiak és nem okozott csalódást a bizalmat, amit kapott az egészségügyi indospozícii Michala Mertiňáka.

Dvadsaťdeväťročný Novomešťan helyébe a csapat eredetileg kijelölt singlistu Lukáša Lacka és a többség a mérkőzés volt a legjobb játékos a pályán, az egyetlen, aki nem egyszer elveszíteni szolgáltatás.

A Davis-kupa történetében az első kölcsönös párbaj szlovák és Ukrajna. Mecir gyakornokok március elveszett forduló 1. Az első csoportba az euróövezet afreickej salakon központjában Cruz Quebrada otthon Portugália 1: 4, a harmadik alkalommal a sorban kell harcolni, hogy mentse. Tavaly, a 2. fordulóban playoff győzelem Fehéroroszország Minszk 4: 1, 2009-ben outclassed az NTC Macedónia 5: 0. Ukránok március elveszett otthon a holland 2: 3.Hangok:

A szombati páros Davis Kupa mérkőzés Szlovákia és Ukrajna közötti teniszezők a lelátón figyelte a pozsonyi NTC žŕdkar legendás Sergej Bubka. Hatszoros világbajnok, olimpiai bajnok és világcsúcstartó nevű fiát Szergej teljesítményű szilárd.

„Azért jöttem, hogy nézni a mérkőzést és Ukrajna között a szlovák. Én természetesen kíváncsi főleg a fiamnak, amelynek teljesítménye rendben volt, és annak a ténynek köszönhető, hogy az agyag nem az ő kedvenc felülete, inkább meglehetősen nehéz,” mondta a rövid eligazítás riporterek szlovák Bubka, aki a pozsonyi szép emlék.

„A pozsonyi találkozón hoztam létre két világrekordot és mindig szlovák nagyvárosban, mint jön vissza.Szeretném, hogy nézd meg a stadionban, ahol voltam, közben az aktív életpálya gyakran versenyzett és feleleveníteni az emlékeket, akkor is, ha abban az időben nem sok. Vasárnap látok először egyesben és már repülök vissza ma este. Van egy elfoglaltsága és hétfőn részt vesz a szerződés aláírását, az ukrán és az orosz olimpiai bizottság „, mondta Bubka, aki vezetője volt a Koordinációs Bizottság a közelmúltban atlétikai világbajnokság dél-koreai Dague.

(Pozsony, Sibamac aréna NTC, agyag stb behúzott tető) páros:

vasárnap szeptember 18. (13:00):

Martin Kližan – Sergij Stachovskij

Pavol Červenák – Iľja Marčenko

unibet ingyen fogadások