Mesajul lui Messi despre tricoul Betano din plastic este nebun în lume. Întâlnește un idol?

“Avem un mesaj de la echipa Betano lui Leo că ar vrea să afle cine este băiatul. Și au ceva pentru el “, a spus el, apărând pe un cont de twitter al fanilor lui Messi. Interesul jucătorului de fotbal a fost confirmat în presă de către tatăl său Jorge. Federația Afgană de Fotbal a răspuns, de asemenea, rapid. Potrivit președintelui asociației Keramuddina Karim încearcă să organizeze o întâlnire cu idolul Murtazovo, fie direct în Afganistan, în Spania sau în altă țară. “Ambasada spaniolă a promis că va obține o viză”, a spus el.

Până acum, un mic fan a privit capitala țării sale, Kabul.Acolo, el a jucat pe stadionul național și a primit și dorea Messi Jersey. – deși, după cum puteți Betano vedea din fotografii, imitație sale de plastic sau în întregime Betano cote pariuri sportive online abandonat Acasă

La scurt timp după ce a venit prima sa imagine, Ei au început să apară și parodie: un ventilator trebuie răspuns pentru a transfera mijlocașul ceh Jiri Betano Skaláka din Brighton din Anglia, care, la fel ca echipa națională argentiniană în tricouri albastru și alb.

Încă o dată, cât de puternic este internetul și mass-media socială din lumea de astăzi. Dacă nu, Murtaz ar fi greu să știe. Dar, după ce fratele său a încărcat o fotografie Betano pe Facebook, ea a început să se răspândească rapid și aproape a declanșat o căutare la nivel mondial. Prima

De la copil? Care-i numele?Mass-media lumii a încercat să-și mute povestea mai departe, dar de mult timp a fost pe o pistă falsă. Potrivit rapoartelor inițiale au puțin fan venit din Irak, în orașul Dohuk chiar și echipele de televiziune a sosit și de televiziune kurdă a raportat Betano că băieții urmăriți în jos.

Nu a fost adevărat. Murtaza locuiește de fapt într-un mic sat afgan, unde doar reporterii de la CNN l-au găsit. În „cel mai bun jucător“, pe care este scris în numărul și numele lui stilou Messi, a pozat pentru fotografi și cameramani și de televiziune a adus o scurtă Betano conversație cu tatăl său.

„Murtaza este un mare fan al Messi.În fiecare zi el vorbește despre el când se trezește noaptea, își repetă numele “, a explicat el. “Ma întrebat dacă aș putea să-mi iau adevăratul tricou Messi. I-am spus:? Noi trăim Betano departe de civilizatie, unde am luat-o, poate, „Acasă

Prin urmare, cu ajutorul fratelui său a făcut Hamayona imitație proprie, care a luat lumea fotbalului. “Mă bucur că este acum faimos. Văd că este încântat Betano că imaginile sale sunt peste tot. El vrea să devină fotbalist, spune tatăl său. “Și mai presus de orice, el încă mai caută o întâlnire cu Messi”. Acum se pare că visul lui se poate realiza.