LeBron James és Steph Curry beállított USA olimpiai kosárlabda csapat Rio

„A mélység a tehetség, hogy létezik a válogatott program rendkívüli. Ismétli aranyérmes a 2016-os olimpia nem lesz könnyű, de úgy érezzük, abban, hogy van 30 döntőst, akik hihetetlen kosárlabda tehetség és különleges sokoldalúsága, a”USA Basketball elnöke, Jerry Colangelo, nyilatkozta.

< p> Kobe Bryant, aki nyugdíjazása után ebben a szezonban, vette magát a futó a harmadik olimpia ezt weekend.USA 107-100 Spanyolország | Olympic férfi kosárlabda döntőt jelentés Bővebben

James és Anthony már csatlakozott Hall of MTA tagja David Robinson, mint az egyetlen amerikai férfiak játszanak három olimpián győztes bronz 2004 előtt vezető USA-aranyat Pekingben és Londonban .Chris Paul, szintén a döntőbe, hogy csatlakoztál a lista ezen a nyáron.

James azt mondta, hogy alapozza a döntését arról játszik az egészség és a család kívánságait, és nem határozhat, amíg ő NBA-szezon végét .

„nem gondoltam rá,” mondta a clevelandi shootaround, mielőtt a játék ellen Golden State hétfőn. „Az utóbbi időben azt gondoltam Team USA volt Kobe vesz ki annak nevét a medencét. Ez az utolsó dolog, amit a fajta igazán gondoltam, így nem vagyok semmilyen inch közelebb játszik, vagy nem olyan inch közelebb nem játszik.Nagyon sokat nem gondoltam erre. “

Miután öt egyenes NBA-döntőben játszottam, egy másik hosszas szezon hatással lehetett a piros, a fehér és a kék viselésére. “A szezon mindig diktálta” – mondta James. Hétfőn elnevezett játékosok közül tíz az olimpián az amerikaiak számára alkalmas, de Curry nem tartozik köztük.Nem volt választott a csapat 2012-ben, röviddel az NBA MVP kitört az egyik a játék legnagyobb szupersztárok.

Aranyérmet nyert a 2010-es világ kosárlabda bajnokság és 2014-es kosárlabda-világbajnokság és komoly jelölt lesz, hogy az olimpiai csapat most még egy zsúfolt pont őr területén, amely magában Paul, Russell Westbrook, Kyrie Irving – MVP a világbajnokság Spanyolországban két évvel ezelőtt – John Wall és Mike Conley.

< p> Colangelo azt mondta, az amerikaiak küldjék legerősebb csapat még az olimpia, és ez minden bizonnyal az ő legtapasztaltabb egyet.A medence a döntőbe, 18 játékos, aki nyert olimpiai és világbajnoki és hét játékos, akik játszottak legalább 30 nemzetközi mérkőzések – vezette Anthony 72. bet365 ingyen fogadások

„Ez a kiválasztási folyamat nehéz volt a kezdet, és nyilvánvalóan ez csak akkor fog kapni nehezebb ahogy nézzük, hogy a hivatalos, 12-man névsorból „, az USA-edző Mike Krzyzewski mondta. „Nagyon izgatott vagyok, milyen lehetőségei vannak ennek a csapatnak is.” Döntős USA 2016 férfi kosárlabda csapata

Kevin Durant és Russell Westbrook (Oklahoma City); Carmelo Anthony (New York Knicks); Chris Paul, Blake Griffin és DeAndre Jordan (Clippers); Kawhi Leonard és LaMarcus Aldridge (San Antonio); Klay Thompson, Steph Curry, Draymond Green, Andre Iguodala és Harrison Barnes (Golden State); Kyrie Irving, LeBron James és Kevin Love (Cleveland); Dwight Howard és James Harden (Houston); Anthony Davis (New Orleans); Paul George (Indiana); DeMarcus Cousins ​​és Rudy Gay (Sacramento); John Wall és Bradley Beal (Washington); Jimmy Butler (Chicago); Mike Conley (Memphis); DeMar DeRozan (Toronto); Andre Drummond (Detroit); Kenneth Faried (Denver) és Gordon Hayward (Utah).

bet365 mobil sportfogadás