Gareth Southgate a hónap végéig új Anglia menedzsernek nevezi

Gareth Southgate kinevezése Anglia menedzserként továbbra is természetesen a hónap végén fejeződik be, miután befejezte három órás interjúját egy ötfős labdarúgó-szövetség paneljével a Szent György Parkban hétfőn.

Bár Southgate széles körben elhagyta a nemzeti labdarúgó-központot, és nem áll fenn egy másik jelölt a posztra, az egykori Anglia védője nem lesz Betclic befizetési bónusz megerősítve abban a szerepben, amíg a telepítését egy FA igazgatótanácsának november 30-i ülésén megerősítették.

Ezt a folyamatot formalitásnak tekintjük, majd Southgate-től várhatóan négyéves szerződést írt alá, amely a világbajnokság utáni szakadékra vonatkozó záradékot 2018-ban éri el, körülbelül 1,5 millió font körül.A 46 éveset Greg Clarke, az FA elnöke, Martin Glenn, az ügyvezető igazgató, és Dan Ashworth, a műszaki igazgató, Howard Wilkinson, a Liga Menedzserek Szövetségének elnöke és Graeme Le Saux, az egykori Anglia baloldali, tanácsadói képességekben is jelen van. A Skóciával szembeni győzelmet követő hónapban fellépő állásidő Wayne Rooney nyilvánvalóan belemerült egy esküvői partira való csatlakozás után, és Jordan Henderson és Adam Lallana állítólag egy Bournemouth csíkklubba látogatott.A szabályok megsértése nélkül a játékosok nem lesznek Betclic befizetési lehetőségek szankciók, de az FA most szigorítja a viselkedési protokolljait, és a következő hónapban új magatartási kódexet ad ki.

Southgate négyjátékos meghallgatása a munkához mivel a Sam Allardyce átmeneti átvételét már sikeresen fogadták, az egykori Middlesbrough menedzser és Anglia Under-21 edzője hét pontot biztosított egy lehetséges kilenc Oroszországból 2018 meccs, Szlovénia és Skócia ellen, mielőtt koreográfiát vetett volna egy bátorító 2-2 barátságos húzás Spanyolországgal a múlt héten a Wembley-nél.

Az eredményeket – és Angliában a legjobb csoportjukat – úgy vélik, a Southgate mért viselkedése és a kemény döntések meghozatalának hatására lenyűgözte a panelt. Anglia kapitánya, a szlovéniai játékért.

A Southgate-t ténylegesen kinevezésével döntött, az új vezető támogató személyzetére összpontosító „interjú” kulcsfontosságú eleme.Magától értetődik, hogy Steve Hollandot teljes munkaidőben alkalmazzák, mivel asszisztenseit Betclic bónusz megvitatták. A Chelsea edzője 21 év alatti részmunkaidőben segítette a Southgate-t, de Antonio Conte, a klubvezetője, elégedetlen azzal kapcsolatban, hogy Hollandiának vezetője a reprodukciót, míg a Southgate szívesebben látná, ha állandó tagja az FA-nak személyzet. Facebook Twitter Pinterest Gareth Southgate elhagyja a Szent György Parkot hétfőn. Fénykép: Anthony Devlin / PA

Hasonlóképpen az Aidy Boothroyd álláspontját vitatták. Boothroyd átmenetileg a 21 év alatti oldalát vette át Southgate emelkedése óta, és most az FA-nak el kell döntenie, hogy megtartja-e őt abban a helyzetben, vagy alternatívát keres.Az egykori Watford-menedzser okát valószínűleg segíti egy „nemzetközi út” támogatása, melynek során az összes Anglia juniorcsapata széles körben hasonló játékstílust fogad el, amelynek célja, hogy megkönnyítse a végső átmenetet a magas rangú oldalra.

Bár viszonylag kevésbé sürgető kérdésnek tekinthető, hogy a terepen kívüli fegyelem tárgya is napirenden volt.Bár, mint Rooney, Henderson és Lallana nem szakították meg a jelenlegi FA szabályokat, és más játékosok, akiket úgy véltek, hogy ugyanazon az estén meglátogattak egy londoni éjszakai klubot, hasonlóan mentesülnek a büntetés alól, az uralkodó szerv most felülvizsgálja a nemzetközi leállásokra vonatkozó jelenlegi irányelveit.

Míg az FA-t úgy gondolják, hogy az Angliában töltött éjszaka alatt tiltja Anglia játékosait, és azt is jelezte, hogy mostantól sokkal több időt töltenek a Szent György Parkban, mint Watford népszerű Grove Hotel játék előtt.

Henderson és Lallana nem sértették meg a játékosok magatartásának jelenlegi kódját.Ez a dokumentum azonban naprakésszé válik, és jelentősen az új változat valószínűleg felváltja a jelenlegi rendszert, amely csupán általános iránymutatásokat kínál néhány konkrétan megfogalmazott szabályokkal a nemzetközi találkozók során.

Mint a Southgate, ezek a helyén kell lennie, mikor Anglia következő márciusban játsszon, amikor meglátogatják Dortmundot a barátságos ellen Németország ellen, és fogadják Litvániát a Wembley-i világbajnoki selejtezőn.