FC Metz – Olympique Marseille 1:0

Marseille red mora ostati na nogama. Nakon što je uspio u Coupe de France uključuju Lyon, ona nije mogla nositi u ligi po osnovi štednje za Metz. Protiv čitavoj da je prošle preko Les Phoceens ipak uspio u 2006. godini, strijelac nije mogao gurnuti dok se na kraju nije konkurent, a zahvaljujući Yann Jouffreho.

Ukupno pet puta za redom s OM u prošlosti slavio pobjedu nad neprijateljem iz istoku Francuske. Čak i sada, prije utakmice, nije bilo nikakvih naznaka da su optužbe Rudi García su počinili senzaciju. Svatko se raduje povratku Dimitri Payet u francuskoj ligi travnjacima, ta činjenica, ali sigurno je imao mnogo slaviti jinačejším rezultat.

Metz djelovao na terenu, kojeg glumi da nema heroja, a njihova pažnja je posvećena uglavnom na brani tie rezultat što je duže moguće. Domaći vratar Didillon prvo morali dokazati slamanja Sarro 16 minuta, a zatim ga otpustite nakon skoku Lopez Thauvin, ali čak i on ga je nezreo. Unibet klađenje

Sveukupno gledano, međutim gosti u napadu mnogo škripe. Povratak grad strateg Philippe Hinschberger, čiji je tim uspio postići to već u jedanaest utakmice ove sezone, čak i nakon pauze promijenio taktiku i stil prikazane na nogomet. I premda je u 54. minuti došao na set očekivano Payet zajedno s Gomis, koji pati Olympiqueu zaustavljen.

U 56. minuti, dok je Gomis uspio rotor mreže pronađeno, međutim, u očitom zaleđu. Prvih 78 minuta pokazao više Payet, koji je bio u potrazi za blagom zavoju u svom kaznenom prostoru Cabell ekipe, a to je gotovo domoljub za Les Grenats. Međutim veering Falette bio sretan da je samo ovjerene vlastiti bar.

Osam minuta prije kraja pogodio iz prakse još jednu šansu da ste stvorili Unibet zahtjevi klađenja u ovoj utakmici. Marseille je na kraju odgovor pronađeno. Jouffre slobodnog udarca s ruba kutije nerozehrál sasvim idealno, međutim Gomis u Unibet besplatni ulog zidovima Balon tako nesretno skrenuta na promjenu smjera između tri crtice nisu odgovorili pravovremeno golman Pele.