Doelen worden gegeven, gelooft de coach van Šturma Sokolov voor Dukla

Miner speelt dynamisch, sneller en agressiever voetbal dan wat hij recent heeft laten zien, maar scoort helaas geen doelpunten. coach František Šturma.

Baník Sokolov is de grootste verliezer in productiviteit. “Daar doen we heel veel aan, ik geloof dat het zal breken en dat we doelpunten maken. We zullen zeker kansen creëren, daar ben ik van overtuigd, maar het is aan ons om ze te veranderen. We moeten de productiviteit verhogen, “zegt de coach.

Hij weet het niet alleen, maar hij online case de pariuri probeert heel hard om het te repareren. “We besteden veel aan de offensieve fase, afwerking en schieten. Ik wil graag dat het wordt weerspiegeld in de wedstrijd. ”

Maar misschien duurt het even.In de zomer in Sokolov zette een nieuw programma en veranderde de speelstijl. In het verleden was het team oud, alles was traag en ze wilden het veranderen. Daarom zijn er tien nieuwe spelers gekomen en moeten ze er een beetje aan wennen. Maar het zou de hoogste tijd zijn om het gelijk te maken.

Een andere vertraging was de interventie in de nationale pauze, toen Glaser knock-out ging en Ševčík vertrok, wat opnieuw een hit was in de aanloop. “Iedereen moet bij zichzelf beginnen, er is geen tijd voor excuses”, zegt Šturma.

Baník Sokolov schokte dinsdag de League Opava bijna, speelde er een evenwichtig duel mee en verloor slechts 0: 1.

“Ik ben blij dat we behoorlijke prestaties hebben getoond, zowel in het defensief als in het offensief, maar anderzijds ben ik niet blij dat we buiten waren.Ik wilde naar de volgende ronde gaan. Ik ben ook niet tevreden over de productiviteit, we hebben acht, tien doelkansen gecreëerd. Aan de ene kant ben ik een beetje tevreden dat er goede dingen waren, aan de andere kant ben ik niet tevreden dat we niet vooruit zijn gegaan en geen enkele of twee doelpunten hebben gescoord en niet hebben gewonnen, ”geeft coach Šturma toe.

ook al bestaat er een gevaar voor een swing-effect. Veertien dagen geleden speelde Banik een vergelijkbare prestatie in Usti, waar Unibet hij de beste prestatie van het seizoen speelde, waarna hij in Vitkovice faalde. Nu speelde hij een zeer goede wedstrijd in de Cup met Opava en zal hij zaterdag met Dukla Prague concurreren.Baník had immers de meeste goede wedstrijden, niet slechts twee, in Pardubice en Vítkovice.

“Ik zou graag willen dat we deze wedstrijden zo snel mogelijk vergeten, en nadenken over de wedstrijden die we zijn geslaagd en waarop we verder bouwen.” Spelers van Sokol kunnen het zaterdag laten zien zal Dukla Praha verwelkomen. “Hij is een taaie tegenstander die goed, onaangenaam voetbal speelt. We zullen proberen hun spel onaangenamer te maken en als we wat kansen creëren om productiever te zijn, ”voegt František Šturma toe.

Mai multe informații aici: Mai Mult