Christian Benteke mindent elmosolyodik a Crystal Palace légúti támadásának fején

Szerdán a felesége Fortune oldalán volt, amikor megszületett a pár második gyermeke, a Nylah nevű lánya, majd visszatért Beckenhambe, hogy a Crystal Palace játékosává váljon a szeptember hónapjában. Az elmúlt néhány nap összefüggésében a West Ham United elleni otthoni játéknak sok mindent meg kell tennie.Belgium Christian Benteke-nél a leggyorsabb cél a versenyképes nemzetközi életben.

„Van egy fenomenális hete” Alan Pardew mondta. – A cél, a kalapos trükk, a baba… ez mind nagyon különleges.Nagy mosolya van az fogadási útmutatók arcán, ami mindig jó a sztrájkolókkal, mert lehet, hogy hangulatos csokor lehet. – Ez a saját huncut vigyorján keresztül kínált.

Benteke előremutató nyugodtan, mint egy olyan csapat középpontja, aki fel van szerelve, olyan oldalra, amely éppen úgy lett megépítve, hogy az erősségeihez jusson, és az életet olyan menedzser alatt élvezhesse, aki jól érezte magát. Tavaly nyár volt, amikor Slaven Bilic azt remélte, hogy a karját a 25 éves vállán fogják biztosítani, West Ham felvételi vezetője, Tony Henry, miután tisztázta a játékosok érdekességét, miután egyértelművé tette a játékos varázsát Anfieldben nem valószínű, hogy egy magányos szezonon túllépne.Mindazonáltal a csatár mindig úgy érezte, hogy csak egy lehetőség a hosszú lehetőségek listáján, a klub ugyanolyan szkeptikus volt, hogy a kezdeti kiadás 27 millió font, a hatjegyű heti bér és a kis értékesítési érték képviselte a megbízható üzletet. – Csak azt akartuk megismerni a helyzetet – mondta Bilic -, és alapvetően nem tudtuk megcsinálni. – West Bromwich Albion lelkesebb volt, de Benteke, akit a pénzzel öblített csapatok is bíztak Kína, már régóta Londonot választotta. Tudta, hogy Pardew már évek óta szeretne megállapodást létrehozni, és így nem kellett meggyőzően meggyőzni, ez volt az a lépés, hogy újjáéledjen egy szörnyű karrier.A tárgyalások során, amelyek ténylegesen nyolc hónapig húzódtak, és annak ellenére, hogy Michy Batshuayi számára a marseille-i időszakban a hierarchia opcionális ajánlatát adta át, a palota vezetője az előző évben a Liverpoolban emulált Brendan Rodgers-t, folyamatosan hangsúlyozva, hogy a Benteke aláírása volt a prioritás.

< p> Az elnök, Steve Parish támogatta a menedzsere ítéletét, meggyőzve a klub amerikai befektetőit, Josh Harris-t és David Blitzert, aki az új évetől kezdve a csapat szemeitől különbözik. A rekord aláírását augusztus 20-án megerősítették.

Az ő hatása azonnal megtörtént. A palotát már a Premier League legtermékenyebb keresztezőjeként hozták létre – senki sem szállított többet, mint a 767-ös legutóbbi futamidő, és ingyen fogadások ezúttal ismét a mezőt vezette.Andros Townsend egyedül 55-et szállított. A tavalyi évben azonban mindenképpen a középpályán érkező játékosok felé nyúlnak be, hiszen Emmanuel Adebayor, Fraizer Campbell, Marouane Chamakh vagy Patrick Bamford sem győzte meg. Connor Wickham részvételi vágya, amikor illeszkedik, hajlamos volt arra, hogy széles körben húzza, miközben Yannick Bolasie, aki 138 keresztet szállított, a 9. sz. Most a palotának természetes célpontja van.

A Benteke Premier League-es debütálása az Aston Villa 2012-es versenyén senki sem közelítette meg a nyertes 859 londoni párbaját. Átlagosan több mint 15 játékot kap a Palace-ban, ahol még Pape Souaré távollétében és Bolasie eladása után Townsend és Wilfried Zaha, Jason Puncheon és Joel Ward szállítja.Sam Vokes és Troy Deeney több fejlécet nyertek ebben a kifejezésben, de mindegyikük hét alkalommal szerepelt. Benteke mindössze öt játékot játszott, és három úttörő célt követett útközben.

Az Everton kiegyenlítője közvetlenül a nemzetközi szünet előtt dicsőséges volt, erőteljesen és pontosan a Maarden Stekelenburgtól a Ward szállításától kezdve. Az éjszaka ünnepe, az egyik ujjával és az egyikével az egyik ujjával tisztelgett a sérült testvére, Jonathan, a palota No15-ével, amelynek megérkezése tovább segítette az idősebb ember új környezethez való alkalmazkodását. A héten közepén ismételték meg Gibraltár tűzoltók és diákok, rendőrök és köztisztviselők gyűjteményét.Országos vezetője, Roberto Martínez, „teljesen más játékosnak” nevezte, most, hogy a klub jövője meghatározták a szezon előtti bizonytalanságot.

„Egy fekete kenyeret evettem míg [a Jürgen Kloppnál Liverpoolban], de most fehér kenyeret eszem, ”mondta Benteke, egy olyan mondás, amely a parasztság által a reneszánsz idején elszenvedett gyenge minőségű étrendre utal, míg a gazdagabb a fehér lisztből származó luxus. – Mindez a klubod helyzetével kezdődik. Nagyon jól érzem magam, nagyon jó a palotában. Újra felfedeztem a bizalmat, és ez jó előadásokhoz vezet. Nem játszottam sokat tavaly, és néha küzdöttem vele. De ez a futball is.Megint jó időszakban vagyok. a munkamennyiség szempontjából a labdát ki kell fizetni. De mint egy régi iskola, amely elöljárót vet fel, kevés jobb. A palotában a céltársakkal éltek, legyen az Glenn Murray az elmúlt években, vagy a 80-as évek internetes sportfogadás végén és a 90-es évek elején Mark Bright a klub történetének legsikeresebb időszakában.Az egyetlen dolog, amit Benteke eddig hiányzott, a jutalom a Selhurst Parkban, ahol az utolsó két gólja volt a Liverpool nyertesei – a büntetőponttól márciusban – és a Villa.

Mégis az ő hatása meghaladta a a palotában. – Profi módon viszi magát – mondta Pardew. „Jó példa a fiatal játékosokra. Tudod, fiatal játékosok itt Dél-Londonban…van egy kis harci szellemed és bizalmad a saját képességedben, hogy ezen a területen élj. Néha jó látni egy példát, mint a keresztény a helyszínen, megmutatva, hogyan kell pontosan megtenni.

Úgy tűnik, hogy a palota mindent elkötelezett. Benteke egy újjászületett játékos.