A Rio Olympics felépítése nem feltétlenül felel meg London 2012-nek, de itt az ideje, hogy részt vegyen

Ez biztosan nem jól néz ki. A jövő hétvégén a velodrome-i teszteseményt törölték, mert szó szerint nem volt olyan pálya, amelyen a kerékpárosok versenyeznének. Tudom, hogy azt mondják, hogy egy rossz ruhás próbatétel jó előadást tesz lehetővé, de ez a fogalmat néhány nagyszerű szélsőséges helyzetbe hozza.

A jegyek felére továbbra is eladatlanok maradnak, ami azt jelenti, hogy Rihanna nagyon jól érzi magát . Ó, és a fogadó nemzet elnöke hamarosan elítélendő. Reméljük, hogy a huszonkettedik brazil verzió forgatókönyvíróinak rengeteg ideje volt dolgozni minden új történetben.Facebook Twitter Pinterest A brazíliai olimpiai 1xbet fogadasi visszaszámlálás kezdetét veszi a bolyhos szertartás – videó

Könnyen szkeptikus, itt ülve a “I heart 2012” bögreinkkel és az ajándéktárgyakkal ellátott szalagkötegekkel, A gyönyörű, municipally 50m-es úszómedencével. Az utóbbitól kezdve könnyűnek érezzük magunkat, hogy London 2012 volt az összes olimpiai és paralimpiai nyár csúcsa, ami egy brit győzelem volt a Blenheim és a Waterloo mellett. Kár, hogy a szegény szúnyogok, akiknek ezt követniük kell. Szükség van egy kicsit arra is, hogy visszasétáljunk az időben.Úgy tűnik, hogy elfelejtettük, hogy 100 nap múlva sokan (legalábbis én legalábbis) még mindig kicsit zavarba ejtettek egy óriási globális cirkusz lehetőségét, amely a városunkon esik le és a szeretett közlekedési rendszerünket . Belefáradtunk az árcédulára, amelyet a Játékokra idézettünk – egy hűvös 9,3 milliárd fontot -, és tényleg nem voltunk biztosak az olimpiai tisztviselők speciális sávjaihoz. Valójában, 100 nappal a A londoni előkészületek sápadtnak és kétségbeesettnek tűntek, mint bárki Ian “Minden jó” Fletcher – az olimpiai mentességi bizottság felszabadításának vezetője – Siobhan “Holy shet” Sharpe-t mágikusan vette fel a spoof verzióban.Ezúttal négy évvel ezelőtt Lord Coe egy “örökség” fát ültetett a Kew Gardens-ben, a lankadatlan esőben és a ködben, míg a Red Arrows nedves 1xbet casino lökést készített a trombitákból álló olimpiai gyűrűk felett. Ugyanazon a napon a Játékok logója – “inspirálja a generációt” – egy másik nemzedék hangjára indították, amely hamis hányingereket okozott.

Felejtsük el, nem mi, ez mind része a fúró? Ez a cinizmus és a túlzás ugyanolyan része az olimpiai ciklusnak, mint a zászló átadása. A 100 napos rutin minden lehetséges katasztrófa felmérése, akár terrorista célzás, akár stadionok ünneplése, vagy évekkel később, a Monorail To Nowhere-nél.Természetesen ezek közül néhány valójában megtörténik. Ezért a londoni játékok egyik legboldogabb emléke a mosolygó, udvarias fegyveres erők, akik a táskáinkat a helyszíneken ellenőrizték. Köszönöm az inkompetenciát, G4S!

Rengeteg rossz dolgot tudunk mondani, biztosan meg fog történni a Rio-ban ezen a nyáron: minden korrupciós történettel, különösen rossz év volt a képnek A Big Sport, és mobile 1xbet helyes felkészülni. A sportolók elkapják a doppingot. A hatalommal rendelkező emberek olyan dolgokat fognak tenni, amelyek bosszantanak és felháborodnak minket. Teljesen beteg lesz Vinicius, a 2016-as kabalája. De van még valami, ami biztosan megtörténik.Körülbelül 24 óra alatt az Ön országából érkezett valaki aranyérmet nyer, és izgatott lesz, és mielőtt megtudná, el fogják szívni a több tucat különböző sportoló hátsó történetét, akiről soha nem hallottál, és Hirtelen úgy érzi magát, hogy érzelmileg fektetett a judo bout / sculling verseny / T44 100m kvalifikáció eredményéhez, ahogyan saját gyermeke születésénél volt.

Ez az, amit az olimpia és a paralimpia tesz nekünk, És tudod, hogy ez jön. Akkor miért ne csak korán? Mutassa be a sport iránti szeretetedet, és azokat az embereket, akik ezt tennék, félretéve a szemet. Legyen az a személy, aki rohadt a kiválasztási kísérletek miatt. Válassz egy oldalt a Louis Smith kontra Max Whitlock vitában. Ismerje meg a fickó nevét, aki tovább halad a pengén, mint a jól működő hosszú nadrág (Markus Rehm).Úgy döntöttem, hogy megyek.

A nemzetközi sport elég cinikus, de lehet, hogy újra életre kelthetjük.