A dr. Z átadásának további motivációja van a rögbi Eaglesnek Chicagóban

Ő volt a most mindenütt elterjedt hatalmi rangsor, a sport illusztrált vágott, a legnépszerűbb író, egy olyan pundit, aki nem annyira finomítja a szavait, hogy porlasztaná őket. Bármely adott héten elfoglalták a lelkes nosztalgiától a kőhideg meggyilkolásig tartó kurzust. Olyan ember volt, aki az NFL történetét fogyasztotta, és újragondolta a piacot, amely egyre kevésbé tudott áthúzni a hype-t.

Sokat és sok dolgot jelentett az NFL-nek, de ő is rögbi ember. Paul Zimmerman a New York Régi Kék Rögbi Klubjának hat alapítója volt, amely csak a unibet fogadás bónusz múlt héten az Amerikai Egyesült Államok Elite Kupa bajnoka lett, és amely ezen a hétvégén hat az Eagles 23 fős csapatának, beleértve a kapitányt is, a Mãori minden feketével szemben a Soldier Field-ben a Chicagóban.Paul Zimmerman a játékos, 1960-as évek közepén. Fénykép: Régi kék

Már korábban írtam a klubot, leginkább néhány évvel ezelőtt, amikor egy másik alapítója, Bill Campbell halt meg. A „Szilícium-völgy edzője”, ahogy Campbellet gyakran utalták, szerette rögbi klubját. Egyszer azt mondta nekem, hogy az Ivy League labdarúgó-bajnokságának megnyerése Kolumbiával és az Old Blue alapítása volt a legnagyobb eredményei. Figyelembe véve ezt az embert, az „1984” Apple kereskedelmi forgalmát a világ televízióira helyezte, 17 éve szolgálta fel a vállalat igazgatóságát, és a legnagyobb neveket mentorolta a technikában, ez meglehetősen meglepő kinyilatkoztatás volt.

Bill Campbell, Dick Donelli, Billy Smith, John Wellington, Pat Moran és Paul Zimmerman. Ez volt a klubjuk, az Old Blue. Még mindig van, és mindig lesz.Ugyanakkor Luke Hume klubja, az Eagles-nek a fullback-je és az ausztrál ex-pat, aki a száját nagy oktánszámú benzinnel futtatja, és látszólag szabadidejét a tetováló szalonban tölti. Dylan klubja, a „hentes” Fawcitt, egy ír prostitúció, aki most már az új Major League Rugby csapat, Rugby United New York kapitánya. Ryan Matyas klubja, egy csúnya nő, aki 2013-ban először képviseltette magát az USA-ban, és akitől az északi kikötő tartományi rögbi játékának befejezése véget ért, amikor nem kapta meg az NZ Rugby-t.

a Cam Dolan klubja, akinek több klubja volt, mint Caveman kapitánynak, és aki keményen elkeseredett, és a hétvégén Akira Ioane unibet sportfogadás bónuszok gondoskodik.Anthony Purpura klubja, egy 2010-es korlátos korlátú, és aztán hét évet töltött a nemzetközi vadonban. És ez a Nate Augspurger, az Eagles kapitány és az 5ft 7in Minnesotan klubja. Valószínűleg nincs szebb ember az összes rögbiban, mint a Nate Augspurger.

Mindegyiknek természetesen más klubja van. Az öreg kék még mindig amatőr oldala a gyorsan változó amerikai szakmai környezetben. Mégis, ha egy régi kék, mindig egy régi kék. Legyen szó akár játék, szezon, vagy csak egy régi fiúk hétvégéjéről, a Wild Mountain Thyme marad az orrlyukakban. Ahogy a klub büszkesége úgy érzi, hogy a játékosok a játék minden szintjén sikeresek, és nincsenek nagyobbak, mint a Soldier Field nemzeti képviselője.Facebook Twitter Pinterest Old Blue 2018 Eagles, asszisztensvezető Kevin McCory (szintén egy régi kék): Tony Purpura, Cam Dolan, Nate Augspuger, Ryan Matyas, Dylan Fawsitt, Luke Hume. Fénykép: Dylan Fawsitt / Old BlueFirefighters és zsaruk szembesülnek, ahogy New York profi rögbi csapata debütál További információ

Így Brian Murphy szomorú lesz ezen a héten, hogy tudja, hogy ezek az eredeti példányok többé nem. Ő az elnöke ezekben a napokban, ígéretet tett Campbellnek, hogy gondoskodik a helyről. Sokkal többet csinált. Biztosította, hogy az Old Blue továbbra is évelő erőmű a klubversenyen; hogy az amatőr hagyomány apotózisa. Ő az ő embere.

És Paul Zimmerman sok szavú ember volt.Milyen illeszkedő, hogy a héten véget vetett a csendes életének, az a klub, akit segített szülni, annyira jól képviselteti magát egy rögbi meccsen egy NFL mezőn. Kíváncsi vagyok, hogy hol lett volna a dr. Z személyi hatalmi rangsorában. Nagyon remélem.