1xbet bonus voor jouw online weddenschap

1xbet bonus voor jouw online weddenschap

De twee kochten een boerderij die zorgde voor het onderhoud en de training van renpaarden en investeerde bijna $ 16 miljoen dollar. Na een tijdje werden hun paarden enkele van de meest succesvolle. In 2010 won één van deze, Mr. Piloto, All American Futurity op Ruidoso Downs ondanks dat hij 1:22 was geciteerd. Er werd gesproken over de verspreiding van steekpenningen, maar er werd geen bewijs gevonden.

Te veel winsten trokken echter de aandacht op de activiteit van de familie Morales en na verschillende onderzoeken werd Jose veroordeeld tot 20 in de gevangenis.
Paardenuitwisseling

paard

Onder de grootste schandalen in paardenrennen, is er ook ruimte voor bonus voor jouw online weddenschap paardenruil. Het verhaal dateert uit de jaren 1970 toen Mark Garard een van de beroemdste en meest capabele dierenartsen van die tijd was.

Hij kreeg de opdracht om een ​​paard van Joseph Taub te kopen en de keuze viel op Cinzano, een paard van 3 jaar geschat op $ 81.000. Daarnaast kocht de slimme arts ook Lebano, een dier dat erg lijkt op Cinzano, maar dat in slechts twee jaar slechts één race had gewonnen en waarvan de schatting niet op $ 1600 kwam.

De dokter ging vervolgens een handelsaangelegenheid aan door het ene paard te laten strijden voor het andere paard en zo veel geld te verdienen met het 1xbet-paard gokken, waardoor Cinzano strijden om Lebano toen het werd gegeven op 1:57.

De zwendel ging echter niet veel verder. Een journalist zag de fysieke verschillen tussen de 2 paarden en Gerard werd veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf.
Godolphin en doping

Godolphin

Een van de grootste schandalen in de paardenraces gaat terug naar het recente verleden. Sterker nog, we zijn in 2013 toen 11 van de Godolphin-paarden stabiel werden bevonden voor dopingcontroles. Dankzij de steroïden die aan de dieren werden gegeven, hadden ze overwinningen van meer dan $ 2 miljoen gemeld.

De coach van het team, Mahmood Al Zarooni, gaf de schuld van de misdaad toe en werd onmiddellijk ontslagen. De paarden in plaats daarvan werden opgeruimd en konden terugkeren naar de races.

Als u op zoek bent naar een nieuwe site om uw 1xbet-inzetten te plaatsen, vindt u hier de beste optie.

1xbet is een internationaal geprezen Britse bookmaker opgericht in 1998, die naast 1xbet sportweddenschappen andere online gaming sites van hetzelfde merk zoals SkyVegas biedt om slots te spelen, SkyCasinò om Roulette en andere kaartspellen, SkyPoker en SkyBingo te spelen.

We wachten alleen op de AAMS-licentie die al is aangevraagd om te werken in de Italiaanse spelsector, maar het is een legale operator in Europa.

Ondertussen, om de officiële lancering van de Engelse bookmaker in Italië te vieren, geeft 1xbet je een welkomstpromotie die je kunt krijgen dankzij onze exclusieve 1xbet-bonuscode.

Lees voor meer informatie:
inhoud

Hoe te registreren met de 1xbet bonuscode
Betaalmethoden
Waarom 1xbet inzetten met 1xbet?
– Alle evenementen en sporttoernooien
1xbet Mobile