AFL crveno lice nakon što je zabranjen bivši Essendon igrač rekao da napusti ulogu Psi

Zabranjeni bivši igrač Essendona Brent Prismall stoji s uloge socijalne skrbi igrača sa zapadnim buldozima u katastrofi za odnose s javnošću za AFL.

Prismall je među 34 prošle i aktualne igrače Essendona koji služe dopingu Zabrane koje proizlaze iz sage s dodatkom Bombers.New-look Essendon sranje do velike pobjede nad Carltonom u NAB izazovu Nakon što se pojavio ranije tijekom dana kada je Prismall radio na Buldogsu tijekom zabrane, Klub je rekao da imaju savjete od AFL da je u redu za njega da nastavi u ulozi bet365 adres koju je imao od 2012. Ali Asada je izjavio drugačije, rekavši da je prethodno rekao AFL Prismall ne bi trebao biti u Posao je suspendiran.

“AFL je danas ponovno bio u razgovorima s Asadom o pitanjima posljedica suspenzija za prošle i sadašnje igrače Essendona, te je zadovoljan što je položaj zaposlenja Brent Prismall Riješeno je “, izjavila je liga.

“AFL je poslijepodne proslijedio savjete zapadnim buldozima da bi Brent trebao odstupiti od svoje trenutne uloge.U svakom trenutku, zapadni buldogi su se pridržavali uputa i savjeta AFL-a. “AFL je dodao kako će nastaviti raspravljati s Asadom o zabranjenim igračima i njihovim aktivnostima.

Buldozi su uhvaćeni u sredini, rekavši da su pisali od AFL-a da je bilo u redu da Prismal nastavi raditi s njima tijekom zabrane.

“Brent Prismall se vratio u posao nakon kluba Klub je pojasnio AFL da njegove dužnosti i opis radnih mjesta nisu u sukobu s arbitražnom odlukom Arbitražnog suda za Sport i kaznama koje su sadržane u njoj “, rekao je Bulldogs.

” AFL također Trenutačno je obavijestio klub da je podnio takav pristanak i ovlaštenje na temelju savjeta koji je dobio od Asade.Ako AFL obavijesti klub da se početni Bet365 bonus za dobrodošlicu njegov položaj promijenio, naravno će djelovati sukladno AFL-ovom smjeru. “Ali Asada je u srijedu bio jednako čvrst, rekao je AFL-u da Prismall treba stajati S obzirom da je poslao g. Prismalla…Asada je prethodno pružio jasan savjet AFL-u da ne bi trebao raditi u toj ulozi, ” Anti-doping tijelo rekla je u priopćenju na AFL web stranici.

“Asada nije bila svjesna bilo kakvih razgovora između AFL i zapadnih buldoga od tih savjeta, ali se nadamo da će se situacija ispraviti čim moguće.AFL je tijelo odgovorno za provedbu sankcija igrača u prvom stupnju. ”

Prema odjeljku 22.1 AFL-ovog dopingnog koda, niti jedan igrač koji nije prijavio neispunjavanje prava može sudjelovati u bilo kojem svojstvu u AFL natjecanju ili

Nakon obavijesti AFL-a, Bulldogovi su u srijedu navečer rekli da će Prismall odstupiti i nastavit će ga podupirati tijekom svoje zabrane.